Представител за България на VID FIREKILL
ВОДНА МЪГЛА НИСКО НАЛЯГАНЕ

Маркетинг и Инженеринг за компании от Инженерния, Технологичния и Производствения сектор

Ние „превеждаме” сложната техническа информация в ясни послания.

За нас

Създадохме ТехИнфоTM, за да помогaме на инженерните компании да споделят и обясняват сложната техническа информация с външния свят - своите клиенти, партньори, доставчици, подизпълнители, медиите и всички заинтересовани страни.

Нашият фокус е изграждането на комуникационни стратегии чрез ангажиращи маркетингови материали и силно релевантно съдържание. 

Осигуряваме интелигентна комуникация през традиционни и дигитални медии. Работим професионално и активно с подход, основан на знания, добра информираност, стратегическо и структурирано мислене. Нашите знания и опит както в маркетинговия, така и в инженерния сектор ни позволяват да бъдем интелигентна алтернатива на вътрешния отдел за маркетинг и комуникации и да доставяме на нашите клиенти повече конкурентни предимства и много добавена стойност. 

Ние работим дългосрочно с нашите клиенти, на основата на партньорство и доверие. Вярваме, че споделеният професионализъм правят компаниите и хората по-силни, по-устойчиви и по-печеливши.

Ние създаваме, споделяме и разпространяваме ценни ресурси, които помагат на компаниите да представят своите уникални технически продукти и услуги.

Нашата дейност

Ние, от ТехИнфоTM, разработваме, проектираме, произвеждаме и доставяме маркетингови и медийни комуникационни решения за компании от инженерния, технологичния и производствения сектор, както и предлагаме консултантски услуги в областта на инженерните продажби и оценката на риска.

Дейността ни е насочена към малките и средните предприятия от браншовете сградни технологии и пожарна безопасност, индустриална автоматизация и роботика и технологии за устойчива околна среда. 

Ние създаваме, споделяме и разпространяваме ценни ресурси, които помагат на нашите клиенти да представят своите уникални технически продукти или услуги пред своите клиенти и всички заинтересовани страни.

Маркетинг & Медия Комуникационни Услуги

Маркетинг & Комуникации

Пълен спектър маркетингови и комуникационни решения за компании от инженерния, технологичния и производствения сектор.

Медия Публикации

Независими професионални уеб медии в областта на пожарната безопасност, автоматизацията и роботиката и технологиите за опазване на околната среда.

Специални Медия Проекти

Специални медийни проекти за инженерния, технологичния и производствения сектор: технически статии, казуси, бели книги, изследвания и анализи, технологични прегледи и др.

Търговски & Инженерингови Услуги

Търговско Представителство

Търговски услуги за производители на оборудване в областта на пожарната безопасност и индустрията.

Риск Инженеринг

Консултантски инженерни услуги по оценка на риска в областта на пожарната безопасност и индустрията.

Ние ценим дългосрочните отношения с нашите клиенти, основани на партньорство и взаимно доверие.

Станете наш клиент!
Обадете ни се или ни пишете на: 0888-441-336 или info@techinfo.bg