Представител за България на VID FIREKILL
ВОДНА МЪГЛА НИСКО НАЛЯГАНЕ

СИСТЕМА ЗА ПОЖАРОГАСЕНЕ С ВОДНА МЪГЛА

Технология за защита от пожар с водна мъгла ниско налягане (LPMW)
Производител: VID FIREKILL ApS

Система с водна мъгла -
Aвтоматични дюзи за пожарен риск OH2 и OH3 съгласно CEN EN 14972

Дюзите OH-UPR и OH-PX2 са част от системата за пожарогасене FIREKILL™

Дюзите модел OH-UPR за стоящ монтаж и модел OH-PX2 за висящ монтаж са предназначени за ефективна и надеждна защита от пожарни рискове в категория OH2 (Ordinary Hazard group 2) и категория OH3 (Ordinary Hazard group 3) съгласно европейския стандарт CEN EN 14972 или OH1 и OH2 (Ordinary Hazard) съгласно американския стандарт NFPA.

Дюзите OH-UPR и OH-PX2 са част от системата с водна мъгла ниско налягане FIREKILL™ и са специално проектирани да максимизират защитаваната площ, като същевременно използват минимално количество вода, а различните варианти позволяват създаването на максимално ефективни възможности за противопожарна защита на различни по обем и характеристики помещения със средна и висока степен на пожарно натоварване.


Одобрения и типични приложения

Дюзата OH-UPR е успешно тествана и одобрена в съответствие с VdS протокол за пожарно изпитване за паркинги, имплементиран в европейския стандарт CEN/prEN 14972:2016, част 5. Дюзата OH-UPR е предназначена за защита от пожарен риск с категория ОН2 - „Закрити паркинги” (съгласно CEN EN 14972). Тази категория обхваща следните приложения: гаражи за паркиране на автомобили, неавтоматични, напълно затворени гаражи и подземни гаражи.

Дюзата OH-PX2 е успешно тествана и одобрена в съответствие с VdS протокол за пожарно изпитване категория ОH3 (ST1 и ST5/6), имплементиран в европейския стандарт CEN/prEN 14972:2016, част 2. Дюзата OH-PX2 е предназначена за защита от пожарен риск с категория ОН3 - „Магазини, складове и технологични зони” (съгласно CEN EN 14972). Тази категория обхваща защитата на: имущество в зони за продажба, съхранение и технически зони, оградени от зони с пожарен риск OH1, складове и магазини.


Продуктова гама дюзи модел FIREKILL™ OH

Дюзите OH-UPR и OH-PX2 са част от по-широката гама дюзи модел OH (Ordinary Hazard) - дюзи за водна мъгла ниско налягане с ниска консумация на вода и проектирани да работят при ниско водно налягане. Специфичният скрит монтаж позволява изпълнение на всякакви интериорни концепции. Дюзите се сливат перфектно със заобикалящата среда, благодарение на техния уникален дизайн и разнообразие от розетки, които могат да бъдат поръчани с персонализиран печат или във всякакъв цвят по системата RAL.

Гамата дюзи модел OH е проектирана за ефективна защита на пожарни опасности LH, OH1, OH2 и OH3. Чрез комбиниране на отделни дюзи, всяка подходяща за специфични зони, системата FIREKILL™ предлага пълна противопожарна защита за почти всички зони в съвременните сгради.

Източник: © VID FIREKILL



Източник: © VID FIREKILL

За повече информация, технически характеристики или оферта, свържете се с нас:

моб.тел: 0888 441 336

имейл: info@techinfo.bg